Valitse kieli: FI EN

From Finland to the World


Egico Trading on yksi Suomen johtavista yksityisistä sahatavaran vientiyrityksistä.

Yritys


Oy EGICO Trading Ltd. on yksi Suomen johtavista yksityisistä puutavaran vientiyrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 1988 Helsingissä ja on toiminut jatkuvasti 30 vuoden ajan.


Yrityksen päätoimiala on sahatavaran vienti Suomesta Pohjois-Afrikan maihin ja Lähi-itään; kuten Egyptiin, Algeriaan, Saudi Arabiaan ja Tunisiaan. Alusta lähtien, EGICO Trading on tehnyt yhteistyötä useiden eri sahojen kanssa, joilta se on ostanut vientiin sahatavaraa. Tämän pitkäaikaisen yhteistyön ansiosta EGICO Trading on muodostanut vahvoja suhteita yhteistyökumppaneidensa kanssa, joihin kuuluu useita Euroopan johtavia sahoja. Yrityksen resurssien moninaisuus ja laajuus sekä ympäristösuojelun säädösten tiukka noudattaminen on tehnyt EGICO Trading:stä yhden nopeiten kasvavista puutavaran myyntiyrityksistä Suomessa ja se on listattu kuutena vuonna peräkkäin Suomen suurimoien ja tärkeimpien yritysten listalle. Perustamisesta lähtien yrityksen vienti on ollut lähes 6,000,000 neliökuutiota.


EGICO Trading sitoutuu yhteistyökumppaneidensa tarpeiden täyttämiseen mukaan lukien erilaiset toiveet, määrät ja sahatavaran laadut kilpailukykyiseen hintaan mahdollistaakseen kasvun ja uusasiakashankintaa kansainvälisesti. EGICO Trading voi myös järjestää erikoisemman sahalaadun tai mittojen mukaisen tuotannon asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Tuotteet & Palvelut


Sahatavara

Sahatavaraa käytetään monella tavalla: rakentamiseen, laudoitukseen, päällystämiseen ja moneen muuhun tarkoitukseen. EGICO Trading edustaa useita johtavia sahoja Suomessa, jotka tuottavat maailman parasta sahatavaraa. Yritys tarjoaa asiakkailleen sahatavaraa männystä, kuusesta, koivusta ja lehtikuusesta, mutta punamänty ja valkokuusi ovat yrityksen päävientituotteita. Koska haluttu paksuus, leveys ja pituus vaihtelevat eri markkinoilla, EGICO Trading voi tarjota sahatavaraa eri koossa, laadussa, pituudessa sekä uunikuivausmenetelmän suurille määrille kilpailukykyiseen hintaan taatakseen asiakkaan toiveet.

Kuljetus

EGICO Trading:llä on laaja kuljetusalan toimijoiden verkosto, jonka avulla voi taata kustannustehokkaan ja luotettavan kansainvälisen sahatavaran toimituksen asiakkailleen ympäri maailmaa. Yritys tarjoaa nopean ja turvallisen toimituksen kaikille puutavaraluokille tarjoten erityispalveluita noudatten alueellisia sääntelyviranomaisien vaatimuksia. EGICO Trading:n sahatavaraa toimitetaan useista eri Suomen satamista kuten Hamina, Valko, Mäntyluoto, Yxpila, Rahja ja Oulu, kohdesatamiin kuten Egyptin Alexandria, Jeddah ja KAP Saudi Arabiassa, Bejaia, Jijel ja Oran Algeriassa sekä Sousse in Tunisiassa.

Kiinteistöjen kehittäminen ja Rakennus

EGICO Trading Oy tarjoaa kiinteistön kehittämisprojekteja ja rakennuspalveluita Suomessa ja Virossa. Yrityksen projektit ovat vaihdelleet kerrostalojen saneerauksesta aluerakentamisprojekteihin ja viiden tähden hotellin rakennukseen. Esimerkkejä projekteista 2000-luvulla:

  • Barons Hotelli, Tallinna
  • Royal Residence, Tallinna (avataan kesällä 2018)
  • Kerrostalo Kaivopuistosta ostettu, saneeratu ja myyty asunnot
  • Kerrostalo Lehtisaaressa, ostettu, saneeratu ja myyty asunnot
  • Aluerakentamisprojekti Vantaalla

Uutiset


13.3.2018 - Wood Show Dubai 2018

Suomen suurlähettiläs Riitta Swan ja Finpron Lähi-idän aluejohtaja Jukka Hahlanterä vierailemassa Egico Tradingin osastolla Egico Tradingin hallituksen puheenjohtaja Karim Maherin ja operatiivisen johtajan Morad Maherin kanssa.
12.3.2018 - Wood Show Dubai 2018

Egico Trading osallistuu Dubain Wood Show -messuille 12-14.3.2018.

Tervetuloa tapaamaan myyjiä osastollemme C176 ja tekemään hyviä kauppoja!
Galleria


Yhteystiedot


Sijainti

Posti:
Egico Trading Ltd., Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki
Laskut:
Oy Egico Trading Ltd, 07067929, PL 100, 80020 Kollektor Scan
Sisäänkäynti:
Opus 2 aula, Hitsaajankatu 22 (arkisin 8-16)

Aukioloajat

Ma–Pe: 10:00 –15:00

Field is required Incorrect email
Field is required Incorrect email
Field is required Incorrect email
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

Copyright Egico Trading © 2018. All rights reserved.